Twiga

Teater Twiga

Teater Twiga producerar teater med hjärta, hjärna och humor. Vi vill bjuda på fantastiska föreställningar för människor i alla åldrar, vi vill få ut teatern till alla och spela på oväntade ställen.

Teater Twiga har den stora äran att få spela teater om Mamma Mu & Kråkan, med manus baserat på Jujja och Thomas Wieslanders härliga texter. Mamma Mu är en ko som tar för sig av livet, som utmanar sig själv och inte ser några hinder för vad som är möjligt för henne. Dessutom är hon varm, modig, kreativ och full av påhitt – en bra förebild för alla!

Vi är nu inne på vår tredje föreställning om Mamma Mu och Kråkan, denna gången handlar det om vänskap. Hur blev de vänner egentligen? Och är det vänner de är? Kan man vara vän med någon som är så olik en själv? Och vad är det att vara en vän?

Vill ni ha besök av Mamma Mu till er förskola/skola eller till ert bibliotek, bygdegård, folkets hus eller annat? Då finns det två alternativ, antingen kan vi komma ut med teaterföreställningen, eller så kan Mamma Mu komma själv och sjunga sånger med barnen, dessa vävs då ihop med berättelser från livet i ladugården. För att få mera information eller boka föreställningen, skicka ett brev till teatertwiga@gmail.com.

Det finns planer på flera föreställningar, så håll utkik här, för att få vara den första att få veta vad, när och hur det blir!