Twiga

Teater Twiga

Teater Twiga producerar teater med hjärta, hjärna och humor. Vi vill bjuda på fantastiska föreställningar för människor i alla åldrar, vi vill få ut teatern till alla och spela på oväntade ställen.

Vår första föreställning är Mamma Mu och Kråkan, med manus baserat på Jujja och Thomas Wieslanders härliga texter. Mamma Mu är en ko som tar för sig av livet, som utmanar sig själv och inte ser några hinder för vad som är möjligt för henne. Dessutom är hon varm, modig, kreativ och full av påhitt – en bra förebild för alla!

Vill ni ha besök av Mamma Mu till er förskola/skola? Då finns det två alternativ, antingen kan vi komma ut med teaterföreställningen, eller så kan Mamma Mu komma själv och sjunga sånger med barnen, dessa vävs då ihop med berättelser från livet i ladugården. För att få mera information eller boka föreställningen, skicka ett brev till teatertwiga@gmail.com.

Det finns planer på flera föreställningar, så håll utkik här, för att få vara den första att få veta vad, när och hur det blir!

Vi kan också göra skräddarsydda föreställningar utifrån teman som ni tycker att ni vill se eller behöver lyfta på er arbetsplats eller bland barnen/ungdomarna. Dessa följs då, om ni önskar, av diskussioner och praktiska övningar, ledda av en utbildad dramapedagog med mycket erfarenhet av detta. För mer information, hör av er på teatertwiga@gmail.com.