Twiga

På gång

Nu har en ny föreställning "Mamma Mu & Kråkan - är du min vän?" sett dagens ljus och haft premiär i Östervåla! Den handlar om vänskap och går att boka under året.

Bokade föreställningar (uppdateras kontinuerligt) 27/5 Tierp 6/6 Teaterladan Wadköping, Örebro 27/7 Kumla 28/7 bokdagarna i Dalsland, Åmål 13/10 Östhammar

Tierpsgruppen kommer att spela Så gör prinsessor den 27:e maj på Sveasalen i Tierp.

Inom ramen för Världens bästa sommarlov och i samarbete med Alla Åldrars Scen erbjuder Twiga skaparverkstad, Harry Potter-verkstad samt teaterkurs för sommarlovslediga barn i Tierps kommun. Mer om detta finns att läsa i den folder som delats ut i skolorna eller på kommunens hemsida.

Twiga smider också andra planer, men de är än så länge klassade som företagshemligheter, men här kommer vara det första stället de presenteras på. Följ gärna Twiga på Instagram och Facebook, där finns det också bra information om vad som är på gång.

Under 2017 har Mamma Mu och Kråkan varit ute och rört sig en hel del, både i Gävletrakten och i Roslagen. Sammanlagt 15 föreställningar har det blivit och det är alltid lika roligt att möta publiken!

Twiga har också i samarbete med Alla Åldrars Scen planerat och genomfört fyra veckors verksamhet för barn i Tierps kommun under projektet Världens bästa sommarlov. En massa kreativa härliga barn har skapat tillsammans.

Twigas kursverksamhet har resulterat i sex olika pjäser som spelats sammanlagt 12 gånger på olika platser, både inomhus och utomhus. Även kursverksamheten är ett samarbete med Alla Åldrars Scen.

Dessutom fick Twiga förmånen att jobba med ett musikalläger i Skepptuna och tillsammans med de fina barnen och deras fantastiska ledare sätta upp delar av musikalen Luthers ungar vid två olika tillfällen!Twiga hantverk