Twiga

På gång

Twiga summerar för fullt året som har gått och planerar för ett nytt och spännande 2018.

Under 2017 har Mamma Mu och Kråkan varit ute och rört sig en hel del, både i Gävletrakten och i Roslagen. Sammanlagt 15 föreställningar har det blivit och det är alltid lika roligt att möta publiken!

Twiga har också i samarbete med Alla Åldrars Scen planerat och genomfört fyra veckors verksamhet för barn i Tierps kommun under projektet Världens bästa sommarlov. En massa kreativa härliga barn har skapat tillsammans.

Twigas kursverksamhet har resulterat i sex olika pjäser som spelats sammanlagt 12 gånger på olika platser, både inomhus och utomhus. Även kursverksamheten är ett samarbete med Alla Åldrars Scen.

Dessutom fick Twiga förmånen att jobba med ett musikalläger i Skepptuna och tillsammans med de fina barnen och deras fantastiska ledare sätta upp delar av musikalen Luthers ungar vid två olika tillfällen!

Vad händer då 2018? Jo, kursen i Tierp för människor i blandade åldrar startar den 14:e februari, på självaste alla hjärtans dag. Välkomna att anmäla er till den!

Uppsalagruppen jobbar vidare med sin föreställning som har premiär i april.

Planerna för Världens bästa sommarlov är storslagna, så håll utkik efter broschyren i maj ni som bor i Tierps kommun.

Twiga smider också andra planer, men de är än så länge klassade som företagshemligheter, men här kommer vara det första stället de presenteras på. Följ gärna Twiga på Instagram och Facebook, där finns det också bra information om vad som är på gång.Twiga hantverk