Twiga

På gång

Nu har en ny föreställning med Mamma Mu & Kråkan sett dagens ljus och haft premiär i Östervåla! Den handlar om vänskap och går att boka under året. Håll utkik här efter föreställningsdatum.

Uppsalagruppen spelar Klas Klättermus den 20/4 klockan 18 samt 22/4 klockan 14, båda gångerna i Hågaby, på waldorfskolans gård.

Tierpsgruppen kommer att spela Så gör prinsessor i maj.

Planerna för Världens bästa sommarlov är storslagna, så håll utkik efter broschyren i maj ni som bor i Tierps kommun.

Twiga smider också andra planer, men de är än så länge klassade som företagshemligheter, men här kommer vara det första stället de presenteras på. Följ gärna Twiga på Instagram och Facebook, där finns det också bra information om vad som är på gång.

Under 2017 har Mamma Mu och Kråkan varit ute och rört sig en hel del, både i Gävletrakten och i Roslagen. Sammanlagt 15 föreställningar har det blivit och det är alltid lika roligt att möta publiken!

Twiga har också i samarbete med Alla Åldrars Scen planerat och genomfört fyra veckors verksamhet för barn i Tierps kommun under projektet Världens bästa sommarlov. En massa kreativa härliga barn har skapat tillsammans.

Twigas kursverksamhet har resulterat i sex olika pjäser som spelats sammanlagt 12 gånger på olika platser, både inomhus och utomhus. Även kursverksamheten är ett samarbete med Alla Åldrars Scen.

Dessutom fick Twiga förmånen att jobba med ett musikalläger i Skepptuna och tillsammans med de fina barnen och deras fantastiska ledare sätta upp delar av musikalen Luthers ungar vid två olika tillfällen!Twiga hantverk